INFO

In het hart van Andalusia, halfweg tussen Sevilla en de Atlantische Oceaan ligt het pittoreske dorp Villamanrique de la Condesa. Onze straat, Vado del Quema, is een typisch Spaanse zandweg tussen de pijnbomen en olijfgaarden. Langs deze weg trekken de pelgrims doorheen de rivier naar het bedevaartsoord El Rocio.
Hier ligt onze finca in alle rust in een olijfboomgaard van 20.000 m². Via een opritlaan tussen de sinaasappelbomen bereik je het huis en de 2000 m² grote tuin met zwembad. Het is heerlijk genieten op één van de 3 terrassen.
Afhankelijk van het jaargetijde kan je dagelijks een korf vullen met citroenen, sinaasappelen, vijgen, granaatappels, dadels, cactusvruchten of groenten uit eigen tuin.

Klimaat
Men noemt Sevilla ‘de braadpan van Europa’. Je vindt hier zowel in de zomer als in de winter de warmste temperaturen van Europa. In dit mediterraan klimaat valt zeer weinig regen. De zon schijnt er 300 dagen per jaar. Door de invloed van de Atlantische Oceaan kan het ’s nachts goed afkoelen. Ook in de zomer. De winter in Villamanrique kan je gerust vergelijken met een Belgische zomer.

Situering
De woning is vlot bereikbaar via autostrade en gewestwegen. De luchthaven van Sevilla is de dichtste op circa 45km. Maar ook de luchthavens van Faro (Portugal) of Malaga kunnen overwogen worden.

Afstanden
1 km van Villamanrique de la Condesa- 18 km van El Rocio – 40 km van Sevilla – 40 km van de zee – 160 km van Faro – 240 km van Malaga